Anugerah Ilahi

Anugerah Ilahi

Labels

AINUDDIN (13) ANNIVERSARY (2) APA2 AJE (6) BABY (8) Buah (1) CHATROOM (1) CONTEST (3) EBM (2) ENGAGEMENT (1) FRIENDS (2) Halfest (1) HOBBIES (3) Info (1) JALAN2 (5) KAMI (29) MAKAN2 (9) MASAK2 (8) New Life (4) PREGGY (9) Racun (1) RAMADHAN (1) Refleksologi (1) SABAR (1) Solid Food (1) UBATHATI (3) WEDDING (1)

Followers

Tuesday, February 14, 2012

Lamenye xupdate..hihi

Salam semua..boleh plak tajuk post ni gitu ekk..suka suki je la kan..hehe ape citer kawan2 semua yer..hope baik2 aje ler...nak cerita apa yer...xde pape la yg menariknye,biasa2 aje..

erm..sekrg ni Ainuddin dah pandai panggil MAMA/EMMA so sweet sangat..manja bunyinye..so sekrg mama ni dah xpanggil time2 kecemasan yer..dah sesuka ati die je nak panggil bila...seronok!!! sejuk hawa telinga mak ni nak oii..hehe Abah pulak dah lama die reti....tengah2 berlari pun boleh panggil..''Abaaaaaaahhhhhhh...'soft2 gitu panggilannye..yaAllah,klau gula2 lame dah ku gigit2 ,sib baik anak je..hehe manja benor aish!

sekarang plak Ainuddin dengan aktifnya pantang klau pintu rumah terbuka,tangga yg 2 steps tu die turun selamber je,tp pegg simen tepi la..sedar2 dah kat pagor,tu klau terbuka pagar tu,sah2 le keluar terus..adoiii
pintu belakang pun sama since dah simenkan kat belakang..so dah xde rumput2/pkok yg menyemak yer..hanya simen dan besi pengidai..hehe senang,lepaskan je la,sementara duk sidai kain,campak 2 bijik bola kat situ..senang hati ler die..mak pun sonang kije ...girangnyer kami..haha

Alhamdulillah bahagian depan rumah pun dah siap..boleh la masuk 2 kete ,cukup luas untuk ainuddin main bola,siap abah skali join..tu belum campur paksu sekali...huhuhu bukan ape,sejak Mil terpaksa duk ngan kitaorg sebb xleh tukar ke Trg,kete terlalu banyak pulak,xcukup ruang..kete mil,fil,kitaorg,adik ipar sekali..klau parking satu,mane nak letak yg lain2 tu? pikir le sendiri..

oklah membebel je kan..semoga succes semua yer..hehe Assalamualaikum..

2 comments:

  1. amboi...dah besar dah dia ye..

    ReplyDelete
  2. lama tak nampak,hani.tak aktif blog lg
    da besar da kan ainuddin skang.rindu nak tgk die.hehe.

    ReplyDelete