Anugerah Ilahi

Anugerah Ilahi

Labels

AINUDDIN (13) ANNIVERSARY (2) APA2 AJE (6) BABY (8) Buah (1) CHATROOM (1) CONTEST (3) EBM (2) ENGAGEMENT (1) FRIENDS (2) Halfest (1) HOBBIES (3) Info (1) JALAN2 (5) KAMI (29) MAKAN2 (9) MASAK2 (8) New Life (4) PREGGY (9) Racun (1) RAMADHAN (1) Refleksologi (1) SABAR (1) Solid Food (1) UBATHATI (3) WEDDING (1)

Followers

Friday, August 13, 2010

Ramadhan Al-Mubarak



Ramadhan kembali lg...kali ni,ramadhan kami bertiga,walaupun still dlm rahim lg..n so far,Alhamdulillah..pose penuh lg..bby pun xmeragam,so teruskn lah berpuasa...lgpun EDD dh xlama,tunggu masa je..anytime je ni..hihi,Tahun ni mmg berbeza sgt berpuasa,sebb raikan di Malaysia,tanah airku..Tahun lepas first Ramadhan dengan hubby,tp di Sunderland,UK..of course,ade pahit manis bile kenang2 kembali...Juadah sane xdela bazar2 ni kan,so kuih muih,kitaorg buat sendiri..hubby mmg byk menolong masa tu..Tp bile kat msia ni,percaya atau x,xpernh masak lagi untuk berbuka..hihi..beli di bazaria je..




InsyaAllah,esok2 aku masak la..hubby pun xkisah,hehe sahur pun same la,panaskan lauk je..walaupun xmasak,tp tugas menyediakan juadah tu tetap aku buat,berbeza sungguh bile jd isteri ni kn..klau bujg2 dulu,malas2 gitu..now bunyi jam,mata dh terkebil2 je,ready nk bgn dh..hihi..while hubby still tdo..mlm pulak kami berterawih bersama dirumah diimamkan oleh en hubby la kan..mulenye nk g surau,tp memandangkan aku yg dah sarat ni,better buat kat rumah la kan,kadang tu terpaksa tarik kerusi,lutut dah xjalan da..hehe xpela,janji pahala terawih tu kami rebut jua..dah selesai semua..br leh berkepit bawah ketiak hubby..hihi maklumla puasa2 ni,kene jaga skit..hikhik..ops..oklah..kang terlebih sudah..jumpe lagi yerk..Salam Ramadhan dari kami ..assalamualaikum...

1 comment:

  1. salam ramadan hani..
    ok puasa?..selamat berpuasa ye..

    ReplyDelete